ADVOCA EMPREN – PROPOSTA DE SERVEIS AMB PRESSUPOST TANCAT PER FER SENTIR AL CLIENT PER ALLÒ QUE ÉS: “UN CLIENT ÚNIC I DIFERENCIAT”

Alguns serveis són gratis o tenen un cost molt reduït, però tenen molt més valor que qualsevol dels serveis que puguis cobrar. Els serveis dels quals parlo t’ajuden a diferenciar-te de la competència, creen confiança amb el client, el tornen lleial i el fan sentir un client únic i diferenciat. Com va dir Laurice Leitao (especialista en atenció al client), 

el nostre major actiu és el client! Tracta cada client com si fos l’únic”.

Un d’aquests serveis, que des del meu punt de vista té un valor incalculable encara que sigui gratuït, és la entrega per escrit d’una PROPOSTA DE SERVEIS AMB PRESSUPOST ADAPTADA AL CLIENT. En un mercat on els contractes es realitzen sota Condicions Generals de la Contractació, on cada client té un contracte que estipula un servei idèntic a qualsevol altre, és obvi que un contracte individualitzat fa la diferència, sobretot en oficis tant personals com l’advocacia. Cada client és únic i diferent a qualsevol altre, per tant, el seu cas mereix ser diferenciat.

L’empresari Richard Branson diu que, 

has de ser original, però també has de comprendre que volen els teus clients

Així, crec que entregar una proposta de serveis honesta, transparent, explicativa de totes les tasques que previsiblement s’hauran de fer, sense sorpreses en el preu, amb la possibilitat d’elecció del client de la forma de pagament que millor s’adapta a les seves circumstàncies, entre d’altres extrems personalitzats, et fa ser original davant la competència, al mateix temps que fa sentir al client que comprens el que vol i necessita.

Ja acabant, John Russell (ex vicepresident de Harley-Davidson) va dir,

com més et relaciones amb els clients, més clares són les coses i més fàcil és determinar el que has de fer

Per tant, escolta al client, encara que creguis que no necessites certa informació, potser no és professional en la matèria com tu, pero t’ajudarà a coneixe’l i redactar una proposta de serveis que el faci sentir allò que és… Un client únic i diferenciat!

Cesc Campor Segura (Advocat titular de CAMPOR ADVOCATS)

Instagram i Twitter @Campor_Advocats

Deixa un comentari